festivals

Les constel·lacions musicals del festival Alta Segarra

Xarim Aresté, Els Amics de les Arts i Maria Arnal i Marcel Bagés són alguns dels artistes que configuren el cartell del festival Alta Segarra

La tercera edició se celebrarà del 13 al 28 de juliol a diversos punts emblemàtics de la regió

| 11/07/2018 a les 19:30h

Xarim Aresté
Xarim Aresté | Michal Novak
A la Catalunya interior les estrelles brillen amb més força que a la capital, o així ho faran durant la segona quinzena de juliol al festival Alta Segarra. Aquesta és ja la tercera edició de la cita musical més important de la comarca. La programació d'enguany presenta músics amb nous treballs discogràfics i llum pròpia. Amb l'objectiu de promocionar diversos espais emblemàtics de la regió, el festival canvia cada any les ubicacions dels seus concerts. Aquest 2018 els espais on se celebraran els directes són a l'Església de Santa Maria del Priorat de Castellfollit de Riubregós, al Casal La Salle de Veciana i a les Eres d'en Tardà de Calaf. 

El big bang del festival es produirà a Castellfollit de Riubregós el 13 de juliol a càrrec d'Andrea Motis, amb Joan Chamorro i Josep Traver, que presentaran el darrer disc, de nom atòmic. L'endemà Maria Arnal i Marcel Bagés ensenyaran al públic altsegarrenc les cançons el seu darrer àlbum, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), el que va ser el millor disc de cançó d'autor als darrers Premis Enderrock.

El següent cap de setmana, els dies 20 i 21 de juliol, els responsables de fer lluir els seus temes a Veciana seran la Simfònica de Cobla i Corda i les cantants Beth Rodergas i Elena Gadel, que juntes presentaran l'espectacle Tossudament Llach, que recupera els temes més emblemàtics del cantautor de Verges. Un grup de la nova generació d'astres omplirà la programació del dia 21 de juliol: La Folie mostrarà a la Catalunya interior les cançons del seu segon disc, Foliecitat (Petits Miracles, 2018).

Per tancar la constel·lació de músics del Festival Alta Segarra, els dies 27 i 28 de juliol, artistes de renom com Xarim Aresté i Els Amics de les Arts exposaran el seu repertori a Calaf. En el cas del de Flix, el músic exposarà les seves novetats més recents, l'EP Groc (Bankrobber, 2018) i Polinèsies (Bankrobber, 2017), i el quartet de les arts passarà revista als seus hits més escoltats. 
 

Cartell Alta Segarra. Foto: Festival Alta Segarra

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Maria Arnal i Marcel Bagés, Alta Segarra, festivals, Xarim Aresté, La Folie, Andrea Motis, Joan Chamorro, Tossudament Llach, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.