actualitat

Sau30 en record de Carles Sabater

Els propers directes de la banda de retrobament es realitzaran el 23 de febrer al Teatre Kursaal de Manresa i l'1 de març al Gran Teatre del Liceu

La cita a la capital catalana estarà dedicada a al memòria de Carles Sabater

Concert de Sau30 al Festival Strenes de Girona

| 13/02/2019 a les 13:00h

Sau30
Sau30 | Arxiu Sons del món
Trenta anys no es fan cada dia, per això la banda original de Sau va decidir el passat mes de març tornar als escenaris per oferir una gira de commemoració. Amb el seu retrobament als Premis Enderrock 2018 i amb el primer concert íntegre el dia 13 d'abril al festival Strenes, tot l'equip humà de la banda va engegar una gira de directes que, a dia d'avui, encara té algunes parades programades. 

Aquesta tongada d'actuacions no significa el retorn del grup, sinó que compta amb un nombre limitat de concerts que pretén reunir els companys de l'equip tècnic i els músics de la formació per viure una experiència de gran intensitat dalt dels escenaris. De moment, la seva música ha passat per diversos municipis catalans, com Rubí, Castelló d'Empúries, Igualada, Lleida, Tavernes de la Valldigna, Reus, Vic i La Pobla de Mafumet. 

No acaba aquí, Sau30 encara té corda per a properes cites al llarg i ample del territori català. Serà el proper 23 de febrer quan la banda retrobada visitarà el Teatre Kursaal de Manresa, així com també ho farà el dia 1 de març al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ambdós concerts ja han venut totes les entrades disponibles. 

De fet, aquest últim directe a la capital catalana, que se celebrarà en el marc del Festival Mil·leni, estarà dedicat a la memòria de Carles Sabater, vocalista de la formació, que avui fa vint anys que ens va deixar. Els integrants del conjunt defineixen aquesta próxima cita afirmant que "no serà només un concert, serà màgic". 




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, gira, concert, Carles Sabater, actualitat, Sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.