estrenes

Llegeix Gerard Quintana, estrenem un capítol de la seva primera novel·la

Enderrock i Nació Digital estrenem el capítol "Because the night" de la primera novel·la del cantant gironí, 'Entre el cel i la terra', que publica Columna

«Tocats de l'ala» és el llibre definitiu sobre el rock català

| 17/03/2019 a les 12:00h

Gerard Quintana.
Gerard Quintana. | Gerard Quintana.
Gerard Quintana sempre ha tingut fal·lera pels llibres, i ara li ha arribat el moment de satisfer el cuquet d'escriure una primera novel·la. El gironí, de fet, confessa que des d'un principi el seu pla de vida era dedicar-se a l'escriptura, per això apunta: "La meva primera experiència en el món de la música va ser com a lletrista, i els meus primers impactes i influències van ser a través de músics que havien començat escrivint, com Leonard Cohen o Patti Smith, o que donaven gran importància als seus textos, com Bob Dylan". 

Entre el cel i la terra és aquest somni de Quintana portat a la realitat, que tot just la setmana vinent veurà la llum per tal que tothom el pugui devorar. Avui, però, des d'Enderrock i Nació Digital, fullegem en exclusiva el vuitè capítol del llibre, que porta de títol "Because the night" i que ens situa al febrer de 1981. 

La història del llibre de debut del cantant de Sopa de Cabra arrenca a la ciutat de Barcelona l'any 1952 i té com a protagonista a Patxi Saura, un estudiant de Belles Arts instal·lat prop de la Plaça Reial. En el cau que té com a casa, el jove hi porta algunes noies que fa servir com a models a canvi de pocs diners, amb qui comparteix el plaer de l'existència i de la música. En aquesta recerca obsessiva de la bellesa, la Neus i l'Àngels, dues dones que coneix per casualitat, marcaran el seu destí i establiran amb ell un vincle forjat a través d'un profund secret. 

Per saber com acaba la trama de Patxi Saura, i després de l'avançament del vuitè capítol de l'edició, només queda adquirir el llibre a les botigues. El debut narratiu de Gerard Quintana estarà disponible a partir de la meitat de la setmana que ve. 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Columna, narrativa, llibres, Gerard Quintana, estrenes, Sant Jordi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.