festivals

Igualada s'omple de música aquesta setmana amb la 32a edició de l'Anòlia

Avui engega el festival Anòlia amb un programa que porta cada dia un concert

El cicle comptarà amb HoPeta Stret Band, Xillona, B-Back, Marina Freixas, INC, Queralt Lahoz

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 13/07/2020 a les 18:00h

Queralt Lahoz
Queralt Lahoz | la_yanissss
Avui engega la 31a edició de l'Anòlia, que omplirà Igualada de música durant tota la setmana. Enguany, l'històric festival de la Catalunya central s'ha vist obligat a reduir la programació respecte a les edicions passades i a traslladar el cartell previst per al 2021. Les mesures sanitàries han fet cancel·lar també el concert central del European Balloon Festival però la programació ha aconseguit mantenir-se amb mitja dotzena de bandes locals.

HoPeta Street Band donarà avui a les 20h el tret de sortida al cicle, que ha programat un concert per a cada dia. Demà pujaran dalt l'escenari del Pati del Museu la banda local de versions Xillona (22h), seguida de la també local B-Back (22h), que recuperarà dimecres els grans èxits de la música pop, versionant hits de grups que van des de Queen a Bon Jovi, passant per Michael Jackson, Stevie Wonder o Tina Turner. El dijous 16 serà Marina Freixas (22h) qui posarà veu a l'Anòlia i, divendres, INC (22h) animarà els igualadins amb els ritmes ballables del seu darrer EP Ego (Red Factory Studio, 2020). El dissabte tancarà l'Anòlia Queralt Lahoz (23h), que nascuda a Santa Coloma de Gramanet, presentarà a la capital de l'Anoia l'EP 1917 (Say It Loud Records, 2019).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, INC, Marina Freixas, B-Back, Xillona, HoPeta Street Band, Queralt Lahoz, Igualada, Anòlia 2020, Anòlia, festivals d'estiu, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.