estrenes

Un esguard al «Món interior» de MAGÍ

Estrenem el nou clip del músic, un primer avançament de la seva trilogia discogràfica 'Autoteràpia'

| 24/09/2020 a les 14:00h

Fotograma del clip «Món interior» de Magí
Fotograma del clip «Món interior» de Magí
Magí Signes havia intentat engegar diversos grups sense massa sort, diu ell mateix, fins que el confinament va fer brollar un intens manantial creatiu que el va a portar a començar el seu projecte en solitari com a MAGÍ. Amb l'aïllament va venir la reflexió i, amb la reflexió, noves cançons. "Les feia sortir com si fos un diàleg personal terapèutic que m’ajudava a pensar i afrontar els dubtes, les pors i els neguits que em remouen per dins", relata el músic, que afegeix: "gràcies a l’ajuda de l’amic i productor Marc Benaiges, les cançons agafen forma i decidim tirar endavant el projecte". De tot aquest procés en va sortir la trilogia Autoteràpia, tres EP autoeditats que recorren diferents fases: Autoteràpia | Fase 1: Introspecció, Autoteràpia | Fase 2: Hipòtesi i Autoteràpia | Fase 3: Acceptació.

Avui descobrim el primer bocí d'aquest procés d'autoconeixença de MAGÍ, "Món interior". Vestida d'electropop, la cançó esdevé un preludi de tot el viatge d'introspecció que el seguirà. Un tema amb què l'artista expressa el desig de "no viure una vida centrada i condicionada excessivament per tot el que ens envolta, i més enfocada a conèixer el nostre món interior".


El clip que l'acompanya ens endinsa al vertader món interior de MAGÍ, explorant els records d'infància, família i quotidianitat que l'han format, recuperant felicitats passades per entendre la personalitat actual. L'audiovisual ha estat pensat i realitzat pel mateix artista i la seva germana Mariona Signes i amb Adrià Andrés com a editor de la peça.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, actualitat, Món interior, autoteràpia, MAGÍ, videoclip

COMENTARIS

Temacle!

Martinelli, 05/09/2022 a les 12:19

Cançó i clip finíssims

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.