EStRENES

Els sentiments amagats d'Anna Blasco

Estrenem «Busco i provo», la primera descoberta del nou àlbum de l'artista, 'Dedicatoria'

| 01/10/2020 a les 15:00h

Anna Blasco
Anna Blasco
De les vivències personals sorgides al llarg de la seva vida, neix "Busco i provo", el nou senzill d'Anna Blasco, una jove cantant formada en música moderna a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). D'ençà dels seus estudis Erasmus a Rotterdam, sent la necessitat de crear cançons en català i en castellà, com una manera que la gent del seu país pugui entendre fàcilment les lletres que crea. I ho fa sota el paraigües musical del pop, el soul i l'r'n'b, que sovint són estils predominantment en anglès.


"Busco i provo", cuinat amb ànima soul i deixos d'electrònica, narra la història d'algú que sent alguna cosa més que simple amistat per un amic. "No m’ha de fer mal, només som bons amics. I què se suposa que he de fer? Plorar quan no em veus?", canta Blasco expressant així una temàtica tan recorrent a la música com a la vida mateixa. El videoclip que l'acompanya i que avui estrenem ha estat dirigit per la mateixa cantant i enregistrat i editat per Gerardo Morales.

El tema formarà part del seu primer disc Dedicatoria (La catenària, 2020), ple de ritmes ballables i alegres, i dedicat completament al seu pare, com la mateixa cantant explica, que va morir sobtadament el 2 d'abril per causa de la covid-19. Ell en va ser el cocompositor, a part de ser la persona que va impulsar Anna Blasco a la música des de ben petita.

Barcelona, Rotterdam i Londres són les ciutats en les quals s’han creat les quatre cançons del disc, en què Blasco ens fa arribar algunes de les seves experiències, amb les quals tothom es pot sentir identificat. Un àlbum ple d'inquietuds profundes de la mà d'una artista plena de vitalitat, energia i ganes d'enfrontar-se a la vida.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, busco i provo, anna blasco, videoclip, estrena, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.