actualitat

Marialluïsa, el realitzador Xumari Roca i el periodista Albert Puig aterren a 'Clipping'

El nou episodi s'emet aquesta mitjanit al Canal 33

| 20/03/2021 a les 18:00h

Marialluïsa a 'Clipping'
Marialluïsa a 'Clipping'
Avui, a la 01:16h, s’emetrà el dinovè capítol de Clipping al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Xumari Roca, el quartet Marialluïsa i el periodista Albert Puig.
 
 A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, el realitzador i músic de Gurb Xumari Roca parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Berta Sala, Itzipa i Aleix Triadó. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el quartet d’Igualada Marialluïsa, que presenta “Veig la sort”, que forma part d’una trilogia audiovisual d’avançament del nou disc.
 

 

El periodista musical de Catalunya Ràdio i director artístic Albert Puig és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Omertà”, un cant a la llibertat d’expressió del grup valencià Zoo, dirigit per Cristóbal Quesada. A “La nevera”, el programa recordarà un clip de Mazoni: “La granja de la Paula”, dirigit per Raúl Cuevas, l’any 2007. Aquesta versió d’un clàssic de Bob Dylan va ser un dels primers èxits del bandautor bisbalenc.
 
En aquest dinovè capítol també es podran veure els clips “L’amant malalta”, un senzill que ha presentat per sorpresa el quartet barceloní Manel, i “La menor idea”, un avanç del que serà el primer disc del trio Microhomes. A més, hi sortiran produccions de Bad GyalCaïm Riba, Vernal i Ebri Knight amb Ketekalles, entre d’altres
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Clipping, Marialluïsa, Xumari Roca, Albert Puig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.