Actualitat

Neix el cicle de concerts Vida Records & Friends

El projecte pretén donar suport a la indústria musical catalana

El cicle s'ha creat com a projecte paral·lel al festival Vida

| 24/02/2021 a les 16:30h

Renaldo & Clara
Renaldo & Clara | Marina Tomàs Roch
El festival -i ara també segell discogràfic- Vida ha organitzat un nou cicle de concerts anomenat Vida Records & Friends, que començarà a partir del mes de març i que pretén ser un projecte de música en viu que vol créixer i consolidar-se en paral·lel al festival Vida. Per aquesta primera edició, hi ha programades actuacions d'artistes com La Ludwig BandRita PayésCarlota FlâneurRenaldo & Clara o The New Raemon.

L'objectiu del cicle és, segons els organitzadors del festival, "ser al costat, donar suport i unir l’escena musical, donant als artistes i a les bandes oportunitats on presentar en directe els seus projectes". Amb la col·laboració d'altres segells discogràfics del panorama nacional i internacional, el cicle oferirà una programació de concerts dobles en què s'aparellaran artistes de diferents discogràfiques. Per ara, la programació del març i abril estarà repartida entre dues sales: La Nau, a Barcelona, i l'auditori Eduard Toldrà, a Vilanova i la Geltrú. La intenció de l'organització, però, és ampliar-la a poc a poc a altres sales i localitats del territori.

Programació
Mazoni i La Ludwig Band donaran el tret de sortida del cicle el dia 11 de març a La Nau, seguits pel concert del dia 19 de Pol Batlle & Rita Payés i Carlota Flâneur al mateix lloc. L'endemà es podrà gaudir a Vilanova i la Geltrú dels cantautors The New Raemon i Sam Berridge, i també al mateix lloc, hi actuaran Renaldo & Clara i Amaia Miranda el 14 d'abril. Per altra banda, a La Nau també s'hi podran escoltar Renaldo & Clara i Mareta Bufona, el dia 24 de març, i Tversky i b1n0, el 22 d'abril, tancant aquesta primera tanda de programació de concerts.

El cicle, tal com relata l'organització, "no vol ser quelcom provisional" i estancar-se com un projecte momentani pensat per l'excepcionalitat del moment actual, sinó que aspira a ser un projecte amb recorregut i que pugui tenir continuïtat. D'aquesta manera, Vida Records & Friends vol créixer i poder suposar una transformació positiva pel teixit de sales, artistes i discogràfiques tant de l'àmbit local com de l'internacional.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, prèvia, actualitat, Vida Records & Friends, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.