festivals

Barraques de Sitges presenta el cartell definitiu

El cicle comptarà amb les actuacions d'artistes com Zoo, Celtas Cortos, Oques Grasses, Smoking Souls, Suu o Meritxell Nedderman

Les barraques enguany se celebraran els dies 12, 13, 14, 15 i 16 d'agost a un recinte tancat a l'aire lliure

Barraques de Sitges segueix endavant amb l'edició d'enguany

| 17/03/2021 a les 13:00h

Barraques de Sitges
Barraques de Sitges | Bernat Almirall

Barraques de Sitges tornen amb força després que l'edició de l'any passat quedés suspesa a causa de la padèmia. Per celebrar-ho, es comptarà amb 20 propostes musicals, que arrencaran dijous 12 d'agost i se celebraran fins el dilluns dia 16 del mateix mes. Entre les actuacions que acollirà enguany el cicle, s'hi podrà gaudir de les d'artistes com Zoo, Oques Grasses i Lildami, entre d'altres, que presentaran els seus discos, o de grups històrics com Celtas Cortos, que actuaran per primera vegada a Sitges.

Així mateix, també s'estrenaran a l'escenari de les Barraques, Ciudad Jara, Mafalda o La Fúmiga. Amb el compromís de recuperar algunes de les actuacions que no es van poder fer l'any passat, l'organització ha reprogramat també concerts de Doctor Prats, El Diluvi, JazzWoman, Meritxell Neddermann, Suu, Smoking Souls, Sense Sal, o l’Orquestra Di-versiones, entre d'altres. K-Liu, Ninot i PD Tronkes de Felipa representaran el talent local i DJ OGT i DJ CEBA tancaran la festa. 

L'edició d'enguany compta amb una sèrie de mesures propiciades per la covid-19, entre les quals la més significativa és que el cicle se celebrarà en un recinte tancat a l'aire lliure, amb aforament limitat. Per això mateix, i per tal de donar suport econòmic als i a les professionals del sector, per primera vegada l'entrada serà de cobrament. A més, enguany l'organització ha volgut ampliar els dies del cicle -de 3 a 5- per tal de donar cabuda al màxim dels grups confirmats per a l’edició de 2020.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, concerts, Barraques de Sitges, Barraques, barraques, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.