Estrenes

Joueven i Lisis ploren l'amor passat

Estrenem el nou tema del duet de rap blanenc

| 25/02/2021 a les 13:30h

Joueven i Lisis
Joueven i Lisis
El duet format pels músics Joueven i Lisis continua treballant amb força en l'àlbum plegats, previst per aquest estiu. Un dels nous temes que inclourà el treball serà "Llanto", i avui tenim l'oportunitat d'estrenar-lo en exclusiva. En aquest nou senzill, tots dos rapers s'encarreguen d'interpretar les veus sota la producció de Joueven.


Els de Blanes tornen a brindar una nova cançó sobre l'amor (com a "Un altre cop"), però en aquesta ocasió, l'enfoquen en la nostàlgia i el dolor d'un amor passat que ja ha marxat. Les lletres vehiculen les ganes de tornar a abraçar i estar amb aquella persona estimada, mentre alhora mostren la tristesa i la desgana que senten per viure.

Joueven, commovent amb la seva veu greu, profunda i calmada, i Lisis, enfilant la part central del tema, reflecteixen aquest estat d'ànim més enllà de les paraules. La peça, a més, compta amb uns beats omnipresents i uns arpegis melancòlics de piano, que acompanyen l'ambient de nostàlgia que tenyeix tota la cançó. Com ja havia succeït en anteriors temes del duet, el tema combina tant el català, en la veu de Lisis, com el castellà, en la veu de Joueven.

Per la seva banda, el videoclip, produït per Lhems Audiovisuals i dirigit per Guillem Gelabert, posa en imatges l'estètica fosca i trista de "Llanto". Els plans curts, les escenes nocturnes, així com les posicions laterals de les llums, ajuden a enfortir aquest desànim que vol transmetre la cançó.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, joueven i lisis, videoclips, estrenes

COMENTARIS

Llanto

Eva cañamerasllLLanto, 26/02/2021 a les 00:49

A aguantar nois!
Bon tema

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.