actualitat

Aniversari al terrat amb Stay Homas

El trio del confinament torna a seure a les tres cadires on van saltar a la fama per celebrar el seu primer aniversari

| 16/03/2021 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Stay Homas s'instal·la de nou al terrat de l'Eixample, acompanyat dels seus instruments casolans, amb motiu del primer aniversari del confinament. Aquest dissabte, recordant que feia un any de l'inici d'un aïllament social que, finalment, es va acabar allargant fins a dos mesos, Stay Homas va reaparèixer a Instagram per fer una sorpresa als seus seguidors: publicaven la primera de les deu noves cançons que, tal com tot indica, aniran descobrint al llarg d'aquests dies a través de les xarxes socials, de la mateixa manera com van fer ara fa un any.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)



La segona de les entregues d'aquestes inesperades deu noves melodies reprèn el format dels vídeos que el trio barceloní va utilitzar l'any passat per fer col·laboracions amb altres artistes i que van acabar fent la volta al món. Aquesta vegada, és la jove Rita Payés qui apareix a la pantalla que Klaus Stroink sosté amb una mà mentre els músics segueixen tocant al darrere la cançó "Sin querer". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)



Els primers dies de confinament van ser del tot estranys per a la gran majoria de persones, que van haver d'interrompre les seves rutines i tancar-se a casa amb les persones de convivència. Alguns van tenir més sort que d'altres, i entre els més afortunats hi va haver els tres nois del terrat de l'Eixample que en veure per on anava la cosa, no van dubtar a sortir al terrat a fer cançons. Stay Homas no s'esperava, ara fa un any, que acabarien sent la revolució virtual del moment i, fins i tot, de l'any. En aquests dotze mesos, la formació improvisada s'ha consolidat i ha gravat un disc de dotze cançons que es va publicar el passat desembre sota el nom Agua (Sony Music, 2020). A més, durant l'estiu van tenir l'oportunitat de canviar d'escenari i tocar amb públic presencial a festivals tan reconeguts com el Grec o el Portaferrada, entre altres. 
Arxivat a: Enderrock, Stay Homas, confination, terrat, confinament, rita payés, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.