festivals

Neix el Posidònia Fest

El nou festival se celebrarà al Port de Mataró entre el 2 i el 5 de setembre amb les actuacions de Pau Vallvé o Maria del Mar Bonet

| 19/07/2021 a les 16:32h

Pau Vallvé
Pau Vallvé | Xavier Mercadé
Aquest setembre es viurà al Port de Mataró la primera edició del Posidònia Fest. El cicle, que se celebrarà entre el divendres 2 i el diumenge 5 de setembre a la capital maresmenca, acollirà concerts d'artistes com Pau Vallvé o Maria del Mar Bonet. El festival deu el nom a la característica praderia de posidònia de Mataró -de les més importants i grans-, on hi viu tot un ecosistema que actua com a filtre biològic.

El primer concert (3/09 a les 19:30h) serà el dels mataronins Cine Núria, que inauguraran el festival amb el pop electrònic d'Año luz (Microscopi, 2021). Aquell mateix divendres, a les 21h serà Pau Vallvé qui pugi al nou escenari per presentar La vida és ara (Bankrobber, 2021). La cantautora Lia Sampai, acompanyada d'Adrià Pagès, i la mallorquina Maria del Mar Bonet, amb Antonio Sánchez, protagonitzaran la segona jornada del cicle. Tancaran la primera edició els concerts de les mataronines Gessamí Boada i Txell Sust.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Maria del Mar Bonet, festivals d'estiu, festivals, actualitat, Pau Vallvé

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.