Actualitat

'Clipping' convida aquesta setmana a La Fúmiga, el realitzador Ricardo Salas, i la periodista Violeta Gumà

El nou episodi s'emet aquesta mitjanit al Canal 33

Marialluïsa, el realitzador Xumari Roca i el periodista Albert Puig aterren a 'Clipping'

| 27/03/2021 a les 18:30h

Violeta Gumà
Violeta Gumà | Arxiu
Avui a les 23:58h, s’emetrà el vintè capítol de Clipping al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Ricardo Salas, el grup La Fúmiga i la periodista Violeta Gumà.

Cada setmana Clipping presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català.A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, el realitzador murcià Ricardo Salas parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Dolo, Pastora i La Terremoto de Alcorcón.
 

La periodista igualadina Violeta Gumà és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Mujer frontera”, de Perifèria, l’onzè disc de Clara Peya, amb les veus d’Alba Flores i Ana Tijoux. A “La nevera”, el programa recordarà un clip del grup Manel: “Benvolgut”, dirigit per Sergi Pérez, l’any 2011. La cançó forma part del treball 10 milles per veure una bona armadura (Ceràmiques Guzmán S.L., 2011), que aquest 2021 celebra el desè aniversari.

En aquest vintè capítol també es podran veure els clips “Cada cop”, un nou tema de “La llei universal”, de la banda d’Altafulla Portobello, i “Quan te’n vagis”, del quart disc en solitari del cantautor solsoní Eduard Gener. A més, hi sortiran produccions de Guillem Roma, La Clandestina i Gina Argemir, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping TV3, La Clandestina, Gina Argemir, Guillem Roma, eduard gener, Portobello, banda D'alta, la terremoto de Alcorcón, Dolo, Pastora, clipping

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.