actualitat

'Clipping' tanca la temporada amb El Diluvi, Laia Roigé i Marc Pérez com a protagonistes

El Canal 33 emet a mitjanit el darrer episodi de la temporada

| 10/04/2021 a les 18:00h

El Diluvi a 'Clipping'
El Diluvi a 'Clipping'
Avui, a les 23:57h, s’emetrà el 22è i darrer capítol de la temporada de Clipping al Canal 33. En aquest últim programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, els protagonistes seran la realitzadora Laia Roigé, la banda El Diluvi i el periodista Marc Pérez.
  
A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, la realitzadora Laia Roigé parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Microhomes i Crissy Z & Broem. “El clip de la setmana”, que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la formació valenciana El Diluvi, que presenta “Tot amor falla”, una cançó que adapta uns versos del poeta Ausiàs March.
 

El periodista barceloní Marc Pérez és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Una estona de cel”, d’Els Pets, dirigit per Xavier G. Ubiergo l’any 1997. A “La nevera”, el programa recordarà un clip de Sanjosex: “Animal salvatge”, dirigit per Pol Ponsarnau, el 2010. La cançó forma part del disc Al marge d’un camí, que va consolidar el bandautor empordanès.
 
En aquest últim capítol també es podran veure els clips “Les coses importants són les que no ho semblen”, una adaptació de textos de Mercè Rodoreda del disc El viatge de les mans, de Toni Xuclà amb Clàudia Cabero i Gemma Abrié, i “Nokia”, un tema en què uneixen forces les cantants Ven’nus i Ariox. A més, hi sortiran produccions de Caïm RibaPemi Rovirosa, Joina Aiala, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clipping, El Diluvi, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.