Estrenes

Alison Darwin i l'evolució de la societat

Estrenem el nou senzill de la banda d'indie rock de Barcelona

| 24/03/2021 a les 13:00h

Alison Darwin
Alison Darwin | Elena Pastor
Presentem en primícia el nou senzill d'Alison Darwin, "Monos de feria", com a avançament del nou disc de la banda Ficción y Realidad (Atomic Studio, 2021). El tema és un dels més reivindicatius del recull, i mostra la cara més reivindicativa del trio protestant sobre la manera en què ens governen i la falta de control i poder que tenim.



Amb aquest nou tema, Alison Darwin reflexiona sobre la societat en què ens ha tocat viure i de quina manera podem donar valor a les coses. Sobre com sembla que s'ha normalitzat que els polítics se'ns en riguin i com l'art, ballar i cantar poden ajudar a lluitar contra tot plegat. Tot un cant de ràbia amb què volen desmarcar-se, descobrir el perquè de les coses que observen, per, més tard, poder cridar-ho als quatre vents i despertar consciències. "Renunciar al control de las modas que nos hacen monos de feria", versa l'inici de la cançó. 

En l'àmbit musical, a "Monos de feria" Alison Darwin fa casar les seves habituals melodies indie-rock amb una tornada que s'apropa i balla amb el reggaeton. Així, 'un so potent que penetra gràcies als sons directes de la bateria i al ritme que aquesta li imprimeix'. A més, amb aquest nou treball la banda no deixa de banda les guitarres enèrgiques amb distorsió ni la sensibilitat en la veu de la cantant del grup, tot i arriscar amb nous estils. La cançó ha estat produïda per Mark Dasousa a Atomic Studio.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Alison darwin, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.