videoclips

Està ​«Massa bé» el nou tema de Doctor Prats

La banda descobreix el seu nou i estiuenc senzill, amb un videoclip de ciència-ficció

| 18/05/2021 a les 11:30h

Doctor Prats
Doctor Prats
Després del seu exitós darrer àlbum, Venim de lluny (Música Global, 2018), Doctor Prats va decidir prendre's un temps d'aturada. Enguany, però, la banda retorna amb força, i ho demostra amb el seu nou i estiuenc senzill: "Massa bé", un tema optimista per prendre consciència de les petites coses.


El tema, amb l'esperit d'haver sortit del confinament, posa en valor aquelles coses senzilles que durant un temps no vam tenir: "Quedar amb tu, dia sí, dia també; veure sortir el sol; sortir al carrer"... Tot amb la seva habitual música festiva i fusió, amb notes d'amor i referències a la cultura popular que van des d'El Patufet al "Me gustas tú" de Manu Chao.

El videoclip que acompanya la peça, dirigit per Geoffrey Cowper, comença en una mena de road trip de la banda en caravana, a la recerca d'ovnis entre Cardedeu i Dosrius. Una vegada allà, però, no es troben pas els "Mossos in Black", sinó una festa que acaba derivant en una sorprenent escena sci-fi en què un platet volador abdueix Guillem Boltó (un dels vocalistes de Doctor Prats Stay Homas). El mateix videoclip també està replet de referències a pel·lícules clàssiques de ciència-ficció, com el "Mossos in Black" (aclucada d'ullet a Men in Black) o, entre altres, el pòster d'Alien que es pot veure a la caravana.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Doctor Prats, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.