estrenes

Galgo Lento vol respirar tranquil

​«​7 anys de mala sort» és el nou senzill del terrassenc Galgo Lento, que estrenem avui en exclusiva acompanyat d'un videoclip

'Dies i dies' per compartir amb Galgo Lento

| 20/05/2021 a les 13:30h

Galgo Lento clip '7 anysde mala sort'
Galgo Lento clip '7 anysde mala sort'
El terrassenc Martí Galan, recentment conegut pel seu àlter ego musical Galgo Lento, descobreix el primer tema després de debutar ara fa dos mesos amb Dies i dies (Luup Records, 2021), un àlbum de melodies pop lo-fi i lletres incertes. Aquesta vegada, el músic prova amb una sonoritat un pèl més atrevida, sense deixar enrere l'essència que tot just acaba d'estrenar però amb més carisma i a un tempo accelerat. La nova cançó es titula "7 anys de mala sort", i s'acompanya d'un videoclip que estrenem avui en exclusiva. 


El nou clip de Galgo Lento és una producció ambiciosa per la qual l'artista ha confiat en Artur Martínez i Xavi Salcedo; Dídac Abril al muntatge i color, i Malena de Juan a la fotografia. A l'audiovisual hi apareix Galgo Lento amb un posat inquiet, acord amb el ritme i la lletra de "7 anys de mala sort", un tema que es desvia del pop més pausat que fins ara havia signat, per fregar un ritme molt més frenètic de bateria, i una veu que camina distorsionada. Tot plegat acompanyat de guitarres que remeten al new wave dels 80. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, luup records, clip, estrena, dies i dies, set anys de mala sort, Galgo Lento

COMENTARIS

Gran potencial

Anònim, 20/05/2021 a les 18:03

M'ha transportat a aquelles nits de rock dels 80 pero amb un toc modernitzat. Molt bé Galgo Lento, un artistàs.

A galgo lento

Montse Sanclement, 10/07/2022 a les 18:58

Admosfera ingràvida, suavitat, ritme melòdic, naturalitat, simplicitat, originalitat i genuí !!! Felicitats per aquests joves creadors !! Galgo lento i també Arioix.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.