festivals

Stay Homas, Clara Peya, Suu o Blaumut, entre els artistes de l'Anòlia 2021

El festival celebra la 33a edició a mitjan juliol amb una programació de vuit artistes reconeguts i emergents

| 22/06/2021 a les 11:20h

Clara Peya
Clara Peya | Xavier Mercadé
L'Anòlia anuncia la 33a edició, consolidant-se com una de les cites referencials de la Catalunya Central. Entre el 10 i el 17 de juliol, la capital de l'Anoia acollirà cinc dies de concert i vuit artistes diferents entre el Pati del Museu de la Pell, i el Parc Central d'Igualada, coincidint amb l'European Balloon Festival. Les entrades es posaran a la venda la setmana vinent, el 30 de juliol, amb un preu simbòlic d'1€ per garantir la presencialitat.

El 10 de juliol (23h), s'aproparà a l'Anoia el reconegut trio barceloní Stay Homas, per omplir el Parc Central igualadí de les seves lletres juganeres i enginyoses i els seus ritmes vibrants. El dimecres 14 de juliol, la vesprada anirà a càrrec del duet emergent El Pa de Cada Dia (22h), amb la seva proposta entre el rap, la cançó i el reggae, i de Clara Peya (23h), que mostrarà al Pati del Museu de la Pelll el seu darrer àlbum, detallista, intimista i reflexiu, Perifèria (Vida Records, 2021).

Paunezz (22h) obrirà la nit del dijous 15 de juliol, al Pati del Museu de la Pell, amb el seu pop de butxaca presentat a través de l'EP#1 (Microscopi, 2021). El seguirà la barcelonina Suu (23h) que interpretarà els seus temes de pop d'autor inclosos al Ventura (Halley Records, 2020). L'endemà, seran l'igualadí Red Pèrill (22h) i el grup barceloní El Pony Pisador (23h) qui aterraran sobre el mateix escenari per compartir, el seu pop electrònic i el folk ple d'humor que va teixir a Jaja salu2 (Guspira Records, 2021). Tancarà el cicle Blaumut (22h) el 17 de juliol al Pati Museu de la Pell per presentar a Igualada el disc conceptual 0001 (Música Global, 2020).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Anòlia, festivals d'estiu, festivals, Stay Homas, Clara Peya, Suu, Blaumut, Paunezz, Red Pèrill, El Pa de Cada dia, El Pony Pisador

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.