estrenes

Ven'nus i Maio viatgen pel temps i els records amb «Punt Peu Fabra»

Descobrim el clip que acaba de posar color a la cançó a quatre mans entre la sabadellenca Ven'nus i la barcelonina Maio

| 16/07/2021 a les 16:30h

Ven'nus i Maio
Ven'nus i Maio
"Punt Peu Fabra" és la primera creació a quatre mans entre les artistes emergents Ven'nus i Maio des que els seus camins s'han creuat, però alguna cosa ens fa pensar que no serà la darrera. Ambdues músics han coincidit en diversos espais que han fet que, sense adonar-se'n, anessin forjant una amistat que amb poc temps consideren "molt sòlida". La prova? La connexió que transmeten al videoclip de "Punt Peu Fabra", que descobrim avui en primícia.


"Punt Peu Fabra" és una cançó que ha hagut de superat diversos obstacles per arribar a fer-se realitat: "va ser escrita fa mig anyet amb bolígraf sobre un paper rebregat. Vaig perdre el paper i la cançó va perillar per uns mesos, però per sort havia gravat un àudio posant melodia a les paraules que havia escrit, així que vaig voler-ho immortalitzar i ho vam gravar bé, juntament amb Maio", explica la sabadellenca Ven'nus

Tal i com ens explica l'autora, el tema parla, "mitjançant jocs de paraules i des de la intenció de jugar innocentment, sobre la tristor que genera el moment en què te n’adones que en la temporada anterior eres més feliç que en l’actual". Tanmateix, assegura, els versos contenen sempre un to d'invitació a la juguesca. Així, la cançó llença "un missatge d'autosuperació a totes les persones que s'estanquen en records que no els permeten avançar".

Pel que fa al clip, "les imatges busquen la potenciació dels records i de la idealització que ocasiona la nostàlgia", explica Ven'nus, però també la impotència de no poder viure en els records, de "no poder retenir els instants i a les persones". Així ho ha ideat la mateixa artista, i el director Lluís Domingo i l'equip de Forest Film Studio ho han fet realitat amb les imatges de Ven'nus i Maio, però també de les actrius Marta Rodrigo i Camila Ruiz.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Maio, Ven'nus, Punt Peu Fabra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.