estrenes

Ariox i Galgo Lento volen passar «L'estiu amb tu»

Escoltem en primícia la més nova i fresca de les cançons d'ambdós artistes

| 15/07/2021 a les 14:30h

Ariox i Galgo Lento
Ariox i Galgo Lento
La cardedeuenca Ariox ha esmentat l'estiu desenes de vegades a les seves cançons, aparentment tristes però plenes d'amor senzill, i no podem sinó concloure que és la seva època preferida de l'any. Com tota una declaració d'amor, enguany diu que vol passar "L'estiu amb tu". I ho fa cantant amb la promesa egarenca Galgo Lento. En primícia, els escoltem i els veiem cantar, riure i menjar gelats.


Ambdós artistes creuen els camins a l'inici de les seves corresponents trajectòries. La innovadora, costumista i propera musicalitat tant d'Ariox com de Galgo Lento es fusionen a una nova cançó que té tots els ingredients per acabar formant part de les llistes d'estiu dels melòmans catalanoparlants. La cançó apareix acompanyada d'un vídeo fet a partir de la mera idea d'enganxar imatges de personalitats del seu entorn musical i amistós... menjant un gelat.

Els germans Serrasolsas (Ginestà i Maio); el -també terrassenc- cantant de Caseta; l'Artur, del projecte Socunbohemio; alguna de les integrants d'Alérgicas al Polen; el productor de la mateixa cançó, Massaviu; el ja consolidadíssim Ferran Palau; la cantant de Guineu o els mateixos Ariox i Martí Galán (Galgo Lento) són tan sols alguns dels protagonistes d'aquest collage de persones que no s'estan de gaudir l'estiu.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Luup records, L'estiu amb tu, Galgo Lento, Ariox, clip, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.