estrenes

Maria Hein esguarda l'horitzó, més enllà del mar

Estrenem el clip de l'artista felanitxera que avança l'LP de debut que prepara per a la tardor, ​«Es teus ulls davant la mar»

Top 25 2020 de clips en català d'artistes balears a YouTube

| 30/06/2021 a les 12:30h

Maria Hein
Maria Hein
Fa cosa d’un any, la felanitxera Maria Hein va irrompre a l’escena descobrint els seus primers temes propis, com “Idò un cafè” o “No te veig”. Ara, l’artista, sota l’ala del segell Hidden Track Records, prepara l'LP de debut, previst per aquesta propera tardor. De moment, ens en regala les primeres notes, tan brillants com melancòliques: “Es teus ulls davant la mar”. Les gaudim en primícia.


La cançó cus diferents imatges que combinen amb poesia paisatges i naturalesa amb el cos propi i l’estimat, i que ens parlen de volar, de postes de sol, d’una mar brillant o “un cel ben clar”. Hein canta els versos amb la seva calidesa marca de la casa, que enfila aquest pop d’autor melancòlic amb lleugeresa i naturalitat. Per a la producció del tema ha comptat amb Ferran Palau, i Jordi Matas n’ha fet la gravació i la mescla. Per la seva banda, el clip ha anat a càrrec de Marta Mas (Leentrelineas) i Toni Llobet, amb disseny gràfic de Queralt Guinart (Kerrature).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Maria Hein, estrenes, actualitat, edrbalears

COMENTARIS

Fascinada amb es teu art

Anònim, 30/06/2021 a les 14:36

Me pareix brutal com has arribat a fer coses d’aquest nivell, i tot lo que te queda per davant. Maria t’estim i avui vespre la ballarem a tope.
Besos des d’una altra artista, R pu.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.