Estrenes

«Cançons lentes» per parar l'èxtasi de la festa

Presentem el videoclip del darrer senzill d'Éxtasis amb Suu, «Cançons lentes»

| 09/09/2021 a les 08:30h

Éxtasis i Suu
Éxtasis i Suu | Arxiu del grup
Després d'una refundació i una reestilització del seu nom d'Exta6 a Éxtasis, la banda de Viladecavalls retorna amb més força. De la mà de la cantautora barcelonina Suu, el septet presenta la primera cançó d'aquesta nova etapa, "Cançons lentes" acompanyat d'un videoclip que estrenem avui.


"Cançons lentes" és tota una reivindicació del rock de tota la vida. El tema recorda a totes aquelles cançons clàssiques que han estat condemnades a l'ostracisme a les sales de ball i les festes en general. Aquesta reivindicació pren forma en una història d'amor en què els gustos musicals i les formes de divertir-se no acaben d'encaixar. A més, el rock'n'roll no només es reivindica temàticament si no que també ho fa estilísticament, amb un mid-tempo de rock clàssic que s'influencia de grans figures com ara Bruce Springsteen.

La cançó, alhora, també mostra la gran complicitat entre Suu i la banda. La compenetració que mostren l'artista barcelonina i Gerard Giner (cantant i productor d'Éxtasis), que acoblen amb encert les seves veus, va més enllà de l'àmbit vocal: la bona sintonia i la diversió entre tots dos queda reflectida al llarg de tot el clip.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Suu, Éxtasis, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.