Llistes

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

«Barcelona tropical» de Suu i Carlos Sadness, «No vull baixar» de Stay Homas i «Massa bé» de Doctor Prats lideren la llista editada per Apecat

La llista comprèn els temes més escoltats a les ràdios catalanes entre el 13 d'agost i el 9 de setembre

Quines han estat les cançons més radiades l'últim mes?

| 20/09/2021 a les 14:30h

Suu i Carlos Sadness
Suu i Carlos Sadness
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 

"Barcelona tropical" de Suu i Carlos Sadness encapçala la llista d'aquest mes, i escala una posició respecte a l'agost. La segona cançó més radiada és "No vull baixar", de Stay Homas amb Albert Pla, i la tercera és "Massa bé" de Doctor Prats, que es fan un lloc al pòdium pujant des de la tercera i la quarta posició respectivament.

Per la seva banda, "Bye, bye" d'Oques Grasses perd el tron de la cançó més radiada, després d'haver-ho estat tres mesos consecutius, i ocupa el quart lloc, amb la versió estiuenca "Vull estar amb tu" d'Els Catarres tancant darrere el TOP5. Mentrestant, el "Ja no fa mal" de La Fúmiga amb Samantha, la cançó de l'estiu d'Enderrock, escala 6 posicions, assumint ràpidament el sisè lloc en el TOP10.

També avança sobtadament en la llista el "Vull petar-ho" d'Oques Grasses (del 23è al 10è) i "No m'ho esperava" de Miki Núñez (del 22è al 13è), que acumula, juntament amb "Tant de bo" de Suu, més d'un any de forma ininterrompuda al TOP30. A més, en aquesta nova edició de la llista s'hi incorporen dues noves cançons, "Tot és més fàcil" de Sara Roy i Miki Núñez, i "Tot" de Lildami i la Casa Azul, i retorna, a la cua del TOP30, "La foguera" de Txarango amb Joan Garriga.
 
 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, doctor prats, Stay Homas, Suu, apecat, actualitat, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.