actualitat

Quines han estat les cançons més radiades l'últim mes?

«Bye Bye» d'Oques Grasses, «Barcelona Tropical» de Suu i Carlos Sadness i «No vull baixar» de Stay Homas amb Albert Pla encapçalen la llista ultimada per l'Apecat

El TOP30 comprèn els temes més escoltats a les ràdios entre el 9 de juliol i el 12 d'agost

| 23/08/2021 a les 18:30h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 

Oques Grasses, amb el seu "Bye Bye", encapçala la llista d'aquest mes, coronant-se així per tercer mes consecutiu -des del 14 de maig fins al 12 d'agost- com la cançó catalana més radiada. També es manté al TOP3 la "Barcelona tropical" de Suu i Carlos Sadness, i s'hi afegeix, completant el pòdium, "No vull baixar" de Stay Homas amb Albert Pla. "Massa bé" de Doctor Prats, per la seva banda, baixa a la quarta posició, mentre que la versió estiuenca del "Vull estar amb tu" d'Els Catarres puja posicions tancant el TOP5 i desbanca el "Si et quedes amb mi 30 anys" de Sopa de Cabra. Així mateix, aquest estiu han escalat la llista Joan Rovira amb "Dolce Vita", que passa d'una modesta 28a posició a la 8a, "No sé com t'ho fas" d'Els amics de les Arts, "Per la vida" de Marcel i Júlia o "Ets tu" de Mosaic. Clouen el TOP15 "Lliure" de Les Montses, que s'incorpora aquest mes a la llista, i l'"Aviam què passa - Estrella Damm 2021" de Rigoberta Bandini.

A més a més, entre les 30 cançons més radiades entre el 9 de juliol i el 12 d'agost, aterren "Els meus amics", també de Les Montses, "Tornar-te a mirar" de Cesc, "Petar-ho" d'Oques Grasses, "El millor regal" de Koers, "Lxs nenxs" de Roba Estesa i la "Llei universal" de Porto Bello. Per la seva banda, retorna al TOP30 "Que tremolin els arbres" de Beth, i es mantenen, acumulant mesos sonant a les ràdios, el "No m'ho esperava" de Miki Núñez -Iceberg (Música Global / Universal, 2020)-, "Tant de bo" de Suu -Ventura (Halley Records, 2020)- o "Pa amb oli i sal" de Blaumut -El turista (Picap, 2012)-; no així "Milionària" de Rosalia -Fucking Money Man (Sony Music, 2019)-, que desapareix finalment de la llista.

 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, APECAT, llistes, Oques Grasses, Suu, Carlos Sadness, Stay Homas, Albert Pla, actualitat, apecat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.