estrenes

El llençol que es va convertir en capa en mans de Juriol

Estrenem el nou clip de la banda bagenca, «Llençol o capa»

| 05/10/2021 a les 12:30h

Juriol
Juriol
En un parell de setmanes, Juriol debutarà amb un primer treball discogràfic: T’he trobat (RGB Suports, 2021). Però els membres del quartet bagenc no són pas novells en el món de la música. Tots ells han passat per grups com Doctor Prats, Misfru o Lipzia, fins que, finalment, Clara Oliveres (veu i guitarra) es va decidir a iniciar el projecte: “Feia molt temps que tenia ganes de gravar un disc que sonés molt bé, a rock èpic. Tenia ja gravats alguns temes que no volia que es quedessin al calaix, i vaig decidir regalar-me aquest projecte.” Avui descobrim com s’enlaira una d’aquestes melodies: “Llençol o capa”.
 

La peça convida a trobar-nos quan estem perduts, i a superar els mals moments, arrencant de nou el vol reconvertint el llençol en capa. En el videoclip que l’acompanya i que estrenem en primícia -dirigit per la mateixa Oliveres i enregistrat per White Cat Studio-, la banda s’insereix en una nau industrial rodejada de públic i intercalant-se amb el ball d’Alba Nadal. La ballarina, pel seu costat, dansa amb una tela que bé podria ser llençol o bé capa.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Juriol, actualitat

COMENTARIS

Juriol Rock

Arantxa T, 05/10/2021 a les 15:04

Altra vegada sorprenent, "T'he trobat", "Llençol o capa" brutals els dos temes i els videoclips molt ben treballats. Moltes felicitats Juriol Rock, feu molt bona feina!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.