llistes

Quines han estat les cançons més radiades d'aquest mes?

«Petar-ho» d'Oques Grasses, «Tot és més fàcil» de Sara Roy i Miki Núñez, i «Lliure» de Les Montses encapçalen la llista ultimada per l'Apecat

 El TOP30 comprèn els temes més escoltats a les ràdios entre el 10 de setembre i el 14 d'octubre

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

| 20/10/2021 a les 14:30h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenten cada mes dues llistes: una amb les cançons més radiades en català i l'altra amb les cançons que més han sonat d’artistes editats per companyies catalanes al marge de la llengua. 

"Petar-ho" d'Oques Grasses és, precisament, la cançó que més està triomfant entre les ràdios aquest mes d'octubre, escalant posicions en la llista, des de la desena posició, fins a encapçalar-la. També puja posicions amb rapidesa "Tot és més fàcil" de Sara Roy amb Miki Núñez, que es va incorporar al setembre en el 18è lloc, i "Lliure" de Les Montses, que tanca el pòdium escalant des de la 8a posició.

Per la seva banda, "No vull baixar" de Stay Homas amb Albert Pla, i "Massa bé" de Doctor Prats queden relegades a la quarta i cinquena posició, respectivament. A més, aquest octubre s'han incorporat a la llista, assolint ja directament un lloc en el TOP10, "Pel camí" de Mosaic i "Després de la tempesta" de David Ros.

La llista d'aquest mes, però, compta també altres noms nous: "Cançons lentes" d'Éxtasis amb Suu, "La nit de Sant Joan" de Sergio Dalma, "Ho tenim tot" de Joan Dausà, "Flor blanca" de David Rosell o "Respira" de Beth. Retornen entre el TOP15 "Només vull amor" de Siderland, i "Pa amb oli i sal" de Blaumut, que exceptuant el passat mes de setembre, ha acumulat més d'un any com a una de les cançons més radiades al costat de "Tant de bo" de Suu i "No m'ho esperava" de Miki Núñez.

 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, APECAT, bmat, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.