llistes

Els retorns més nostàlgics

Enguany diverses bandes històriques es tornaran a ajuntar per oferir nous treballs o espectacles

Com sonarà el 2022? (I)

| 07/01/2022 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
No sabem si ha estat la pandèmia i el confinament, que ens han omplert a tots de nostàlgia, o simplement que enguany han coincidit diversos aniversaris significatius, però durant aquest 2022 podrem viure esperats retorns de diverses bandes, des d'Antònia Font, a Brams, passant per Inadaptats.

ANTÒNIA FONT
La retirada del 2013 no va ser un punt i final. Quan la primavera passada va anunciar el retorn, el grup mallorquí Antònia Font va despertar una gran onada d’il·lusió entre els seguidors. A més de tres concerts, enguany presentarà un nou disc ‘estroboscòpic’, publicat amb el segell Primavera Labels.



BRAMS
El veterà grup berguedà torna a la carretera per celebrar els30 anys amb el nou espectacle Baula rere baula, que inaugurarà el festival BarnaSants el dissabte 22 de gener a l'Hospitalet de Llobregat. Així, Brams celebrarà una quantitat limitada de concerts arreu dels Països Catalans amb un recital de rock de proximitat i ple de col·laboracions. 


SAU30
Liderada pel fundador Pep Sala i el nou cantant, Jonathan Argüelles, acompanyats de la formació original de Sau, la llegendària banda osonenca lliurarà nou disc al febrer després de 24 anys. Mil i una nits i uns quants dies inclourà onze temes, l’editarà L’Indi Music i inclourà la col·laboració a l’apartat gràfic del pintor i escultor Domènec Batalla.



SOPA DE CABRA
Després d’enregistrar noves versions, protagonitzar una exposició i llançar la reedició ampliada del referencial Ben endins (Salseta Discos, 1989), la banda de rock gironina tancarà la gira dels 30 anys el 22 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.



DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES
Després de 7 anys de la seva separació, Delafé y Las Flores Azules es retrobarà per celebrar els 20 anys del grup. La commemoració tindrà forma de gira i comptarà amb la formació que va presentar Vs las trompetas de la muerte (Warner Music, 2010). La primera data en què es podran reviure els clàssics de la banda en directe serà el 26 de març a l'Auditori de Girona, en el marc del festival Strenes.


INADAPTATS
Coincidint amb el seu retorn als escenaris el 6 i 7 de maig a la sala Razzmatazz de Barcelona, el grup d’oi! i punk de Vilafranca del Penedès ha gravat nou material, com la cançó “Hiperventilats”.



ROSA-LUXEMBURG 
El grup barceloní de rock, que va dissoldre’s el 2015, ha anunciat el retorn amb un únic concert teatralitzat el 13 de maig al Sant Andreu Teatre amb La Lírica. L'espectacle servirà per celebrar el desè aniversari del seu treball conceptual Classe mitjana (Zeppo Records, 2011).



ADRIÀ PUNTÍ
De nou a la carretera, els seguidors de l’artista saltenc esperen que el 2022 sigui finalment l’any en què publicarà nou treball.
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, música 2022, actualitat, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.