Estrenes

«La vida va bien» en el camí artístic de 31FAM

Estrenem en primícia el nou clip de Bandam amb Donka, «La vida va bien»

El cantant de 31FAM hi parla del seu passat més fosc sobre un tecno de Koalekay

| 28/10/2021 a les 10:30h

Bandam (31FAM) i Donka
Bandam (31FAM) i Donka | Álvaro Polo Santos
El grup sabadellenc 31FAM s'ha convertit en una de les icones de la música urbana a Catalunya, des de la publicació del primer senzill "Sincero", fa poc més de tres anys. A principis d'aquest any presentaven el tercer treball d'estudiJetlag (Delirics, 2021), on demostraven com el projecte ha madurat tant en la producció com en les lletres. Ara la banda arriba amb un nou senzill, capitanejat per Bandam, i amb la col·laboració del també sabadellenc Donka. Es tracta de "La vida va bien" i avui n'estrenem el clip en primícia.


En aquest senzill, Bandam recorda el seu passat més fosc, que amb el temps, el grup i la música, ha donat pas a 'otro Bandam'. Amb Donka -amb qui comparteix estudi a Made by 2 Music, i amb qui ja ha col·laborat en altres ocasions-, tracten a "La vida va bien" sobre la vida al carrer, l'autoritat policial opressiva i els prejudicis, i com ara han deixat a un costat la vida il·lícita per fer el que més els agrada: escriure música, gravar videoclips i pujar dalt dels escenaris.

Aquest tema el va tractar ja Bandam en una de les seves peces de Jetlag, "Purgatory". I ens explicava com "fa poc, de sobte, vaig fer un canvi de mentalitat i vaig començar a fer les coses bé, perquè havia estat molt fill de puta... Però en el fons soc bona persona, i volia tornar a fer les coses bé: vaig deixar les drogues, vaig tornar amb els amics de tota la vida… I vaig recuperar qui realment soc. I tinc la sort de tenir la música, una família que m’estima i bons amics."

La base que acompanya la peça va a càrrec de Koalekay (un dels productors a 31FAM), que aconsegueix mantenir el to de la cançó amb un tecno obscur, experimentant amb un gènere que no acostumen a treballar amb 31FAM. Per la seva banda, el videoclip ha estat enregistrat a Mallorca i dirigit per Álvaro Polo Santos, amb l'objectiu de mostrar una vida plena de luxes, restaurants i cotxes cars, que ha passat a formar part de la filosofia de vida del grup. “Hem passat moltes hores treballant-hi amb l'Àlvaro, però al final ho hem aconseguit”, comentava l'artista sabadellenc al seu Instagram.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, 31 FAM, Bandam, Donka, Música Urbana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.