actualitat

Lluís Llach torna en directe en un concert ple de col·laboracions

Prop de 15 anys després de la darrera actuació en solitari a Verges, el músic ha anunciat un concert únic per al 18 de desembre al Palau Sant Jordi

 L'actuació, organitzada per Debat Constituent, comptarà amb les col·laboracions d'artistes com Els Catarres, Joan Dausà o Gemma Humet

Les entrades ja estan a la venda

​L’última gira de Lluís Llach

| 19/11/2021 a les 12:00h

Lluís Llach a la presentació del concert amb els col·laboradors i artistes convidats
Lluís Llach a la presentació del concert amb els col·laboradors i artistes convidats | Rosa E. Massaguer
Lluís Llach torna a dalt de l’escenari. Enguany fa 14 anys del seu darrer concert a Verges, amb què es va acomiadar dels escenaris el 24 de març del 2007. Posteriorment, però, ha col·laborat puntualment amb d'altres artistes i ha participat en actes reivindicatius o solidaris, com el Concert per la llibertat organitzat per Òmnium l'any 2013. Avui, però, el músic de Verges ha anunciat un nou concert únic per d’aquí a un mes. Es tracta d’una actuació organitzada per Debat Constituent, prevista pel 18 de desembre a les 20.30h al Palau Sant Jordi, i amb la col·laboració d’una novena d’artistes. Les 16.000 entrades per al concert estan ja a la venda per als usuaris del Debat Constituent, i s’obriran al públic general a partir del 29 de novembre.
 
Per aquest gran retorn, Llach s’acompanyarà d'artistes amics i músics de confiança -com el prolífic músic de Sallent Carles Cases, qui va ser arranjador habitual dels treballs del de Verges; el barceloní Dani Forcada, el mataroní Marc Prat o el guitarrista de Prats de Lluçanès, Jordi Armengol-. Així, seran amb ell dalt l’escenari artistes com Els Catarres, Joan DausàGemma Humet, SuuJu, Natxo Tarrés (Gossos), Joan Reig, Montse Castellà -amb qui va tornar a entrar a l'estudi, després d'anys, per enregistrar "Vull"-, la ballarina Marta Carrasco, o el Mag Lari. L’espectacle ha estat dirigit i escenografiat per Lluís Danés.

L'espectacle serveix per incentivar la participació en la macroenquesta que el Debat Constituent ha llençat a la ciutadania per decidir i assentar les bases constitucionals del futur polític de Catalunya. “No vull cantar mai més, però en canvi, no em puc negar a participar en totes aquelles coses que aquesta societat pateix”, ha dit el cantautor.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Lluís Llach, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.