actualitat

Blaumut entra en el món de la «Ficció»

El quintet presenta el primer senzill del nou àlbum

| 23/11/2021 a les 11:30h

Blaumut
Blaumut | Arxiu
El quintet barceloní liderat per Xavi de la Iglesia ha publicat avui el primer senzill del nou àlbum que prepara per a 2022. Es tracta de “Ficció”, un tema que assenta les bases sonores del nou camí musical que emprèn Blaumut, i que tracta sobre la dualitat entre realitat i ficció.
 


“Ficció” deixa endevinar una mena d’història d’amor tortuosa que serveix de fil per abordar la premissa de la dualitat entre la ficció i la realitat, i com s’interconnecten. La cançó acaba amb una pregunta que ressona i desdibuixa la línia que separa tots dos conceptes: “Creus en la ficció?”.
 
Aquest nou senzill arriba com a avançament del cinquè disc d’estudi de la banda. El darrer que van publicar, 0001 (Música Global, 2020), va estar nominat a l’última edició dels Premis Enderrock a millor disc de pop-rock per votació popular i compta amb algunes de les cançons més exitoses de la banda com “De veritat”, “Cel estranger” o “Ara, aquí, present”. No obstant això, el tema més celebrat de la banda és “Pa amb oli i sal”, que va formar part del seu debut, i que enguany encara ha estat, mes rere mes, entre les cançons catalanes més radiades.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, xavi de la iglesia, ficció, Blaumut, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.