estrenes

La Tour de Carol passeja entre la memòria i «El miratge»

Estrenem el nou clip de la formació barcelonina, avançament del seu segon àlbum, 'El gran invent'

| 02/12/2021 a les 11:00h

La Tour de Carol
La Tour de Carol
El quartet barceloní La Tour de Carol ja té a punt el segon llarga durada. Es tracta d’El gran invent, un àlbum que veurà la llum el 2022 sota la producció de Noel Campillo i del qual avui estrenem la primera referència: el clip “El miratge”.


Nostàlgia i il·lusions s’entremesclen en aquest tema de pop-rock indie que avança La Tour de Carol. En ell, la banda s’immergeix en un amor passat, i s’inunda pensant en tot allò que podria haver estat i que, tant de bo, pogués ser encara. “Saps que junts podríem descobrir quin seria el millor camí”, versa la lletra, creient-se el miratge. El mateix grup descriu el tema com "una cançó emotiva i tranquil·la que ens guia per un amor idíl·lic”.

El videoclip que l'acompanya, gravat al Teatre del Círcol de Badalona, amb Javi Martínez a la càmera, Guillem Martín a la direcció i Pau Velasco a l’edició, presenta el grup dalt l’escenari interpretant el tema, mentre l’actriu Loana Celente es passeja per la platea, com un miratge, representat aquell amor que va ser i que ja ha acabat.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Tour de Carol, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.