Estrenes

Sam Ramos recorda les memòries a «Aigua i sal»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip del músic establert a Cardedeu

| 27/12/2021 a les 10:00h

Sam Ramos
Sam Ramos
El músic Sam Ramos va publicar el passat novembre el quart disc, Pàgina en blanc (Microscopi, 2021). L'artista barceloní, exlíder del grup Supersandwich, va gravar les deu cançons que conformen el projecte sota la producció de Marc Parrot el 2020. El pròxim 29 de desembre, Ramos té previst presentar per primer cop en directe tots aquests temes d'aires folk moderns a Cardedeu. Per aquest motiu, us presentem en exclusiva un petit tast de la seva música amb el videoclip de la cançó "Aigua i sal", tema que obre aquest quart treball del músic establert a Cardedeu.


"Aigua i sal" és un cant als senzills moments que ens fan sentir vius i més feliços. En el videoclip, Sam Ramos celebra un dinar en família, que s'omple de joia i a, amb activitats per alegrar tots els convidats. La cançó compta amb una tornada senzilla i enganxosa acord al folk alegre que desprèn el tema i al missatge vitalista que vol transmetre l'autor.

En l'àmbit musical, Sam Ramos ha comptat amb gran quantitat de músics; Dídac Fernández a la bateria (Macaco, Santi Serratosa), Pep Pérez Cucurella al baix (Joan Manuel Serrat, Bebo Valdés), Nan Mercader a la percussió (Joan Manuel Serrat, Jarabe de Palo, Lluís Llach), Dani Ferrer als teclats (Marc Parrot, Love of Lesbian) i Guillem Callejón a la guitarra elèctrica i pedal steel (Ramon Mirabet, Intana).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marc Parrot, estrenes, Sam Ramos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.