actualitat

Enderrock Sona de desembre amb El Petit de Cal Eril i 'Sons de Ponent'

Dimecres 15 de desembre presentarem el nou número d'Enderrock amb l'artista que en protagonitza la portada, El Petit de Cal Eril

A més, escoltarem en directe alguns dels músics que formen part del tercer volum d'Estrats, 'Sons de Ponent'

| 06/12/2021 a les 13:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril
El proper 15 de desembre, presentarem el nou número de la revista Enderrock amb el músic que en protagonitza la portada, El Petit de Cal Eril. La revista d'aquest mes encarta també el disc Estrats vol.3: Sons de Ponent (AutoEditarte, 2021), un àlbum coral que recull les noves promeses de les terres lleidatanes, algunes de les quals seran també amb nosaltres la setmana vinent a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona). L'acte començarà a les 19.30h, es podrà seguir en streaming o gaudir de manera presencial, amb un/a acompanyant, amb inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19.30h començarà l'Enderrock Sona de desembre amb El Petit de Cal Eril que ens descobrirà el seu darrer treball, N.S.C.A.L.H. (Bankrobber, 201), tot seguit els concerts de Lasta SancoEgoYung Rajola i Marc ViEse de la Cinta ValdiviaNeptú, i Anser. Tots ells han participat en el nou volum Estrats: Sons de Ponent

 
IMPORTANT
Per poder accedir al concert es requerirà el passaport COVID de cada assistent (es pot sol·licitar a La Meva Salut) + DNI.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Enderrock Sona, El Petit de Cal Eril, estrats, sons de ponent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.