actualitat

Pau Riba anuncia que està malalt de càncer

El músic ha comunicat a través de les xarxes socials que té diagnosticat un càncer de pàncrees

| 07/12/2021 a les 23:15h

Pau Riba
Pau Riba | Foto: Carles Rodríguez
Pau Riba (Palma, 1940) ha anunciat a través de les seves xarxes socials que està diagnosticat amb un càncer de pàncrees. La malaltia va provocar que fa un mes estigués hospitalitzat, i segons ha anunciat, no pot ser extirpat. El músic ha realitzat un tractament de quimioteràpia, i en paral·lel un altre d'hipertèrmia i dosis de vitamina C a l'Institut Khuab.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pau Riba Romeva (@pau.riba)


Recentment, Riba ha anunciat a les xarxes socials que està enregistrant un nou treball discogràfic amb l'Orchestra Fireluche, produït pel guitarrista Lluís Costa. El seu darrer disc va ser el treball conjunt Ataràxia (U98 Music, 2019). Per als pròxims mesos, té diversos concerts previstos, com el del 23 de desembre al Centre Artesà Tradicionàrius, on presentarà amb De Mortimers l'espectacle nadalenc Jisàs de Netzerit o el Capítol zero de la Guerra de les Galàxies.

L'anunci de la malaltia ha estat rebut amb públiques mostres de suport per part de músics i amics.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pau Riba, pau riba

COMENTARIS

Siempre Pau

Fisher1961, 26/12/2021 a les 20:52

Cuando estabamos en los conciertos de verano Pau Riba era lo mejor. Todo se cambiaba de un dia a otro y siempre lo recordare por que era genial. Ademas de gustarme su musica sus letras son simplementes unicas se expresa la locura, depresión, incorformismo y renuncia a la hiprocresia, tambien el amor esta presente.
Siempre Pau te tengo para siempre en mi corazón y nunca moriras.
Ahora quiero ir a verte para reir y llorar contigo

Jose

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.