Festivals

El Canet Rock arriba a Mallorca

Zoo i La Pegatina entre els primers grups confirmats d'aquesta primera edició

El festival se celebrarà el 23 de juliol de 2022 a Alcúdia

Oques Grasses o Ginestà, entre els primers grups confirmats al Canet Rock 2022

| 10/12/2021 a les 11:30h

Canet Rock
Canet Rock | Gerard Mercadé
El festival Canet Rock decideix travessar el mar. El pròxim estiu, a més de l'habitual edició de Canet de Mar, el festival se celebrarà també, i per primera vegada, a Mallorca, el 23 de juliol a Alcúdia. L'esdeveniment tindrà una dotzena de concerts al llarg de 12 hores de música i festa fins a la sortida del sol. De moment ja hi ha confirmades les actuacions de la banda de Gandia Zoo, el grup de Montcada i Reixac La Pegatina, el de Bunyola Xanguito i el rock menorquí de Pèl de Gall.


Zoo tornarà a Mallorca amb el potent directe del seu últim disc Llepolies (ZOO Records, 2021) -on s'inclou "Tobogan", que precisament té com a escenari "un paradís amagat" de Mallorca-, mentre que La Pegatina presentarà en aquesta edició el seu pròxim espectacle, Hacia otra parte, amb una posada en escena renovada i a l'alçada de la festa que van aclamant al llarg de tota la seva trajectòria. 

Els artistes locals també tindran un gran paper en el festival d'Alcúdia. Xanguito, que ha revolucionat el panorama musical de les Balears en només cinc anys, portarà dalt de l'escenari un directe explosiu, que els ha fet guanyar enguany el Premi Enderrock de la Música Balear a millor directe per votació popular. Així mateix també hi actuaran els guardonats en l'edició dels premis de l'any passat, els menorquins Pèl de Gall.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Canet Rock Mallorca, Canet Rock, La Pegatina, Zoo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.