Festivals

El Guitar BCN presenta 45 concerts pels propers mesos

Judit Neddermann i Ferran Palau debutaran al Palau de la Música Catalana en el marc del festival

Han anunciat les actuacions d'Andrea Motis, Manu Guix, Mazoni i Arnau Griso, entre d'altres

| 16/12/2021 a les 14:41h

Ferran Palau
Ferran Palau | Xavi Torrent
El festival Guitar BCN arrencarà aquest 2022 amb més de 45 actuacions a la capital de Catalunya. Aquesta edició l'entitat ha volgut donar suport als projectes locals donant espais a un gran nombre d'artistes catalans, entre ells Andrea Motis, Manu Guix, Mazoni, Miquel i Arnau Griso, entre molts altres. Ferran Palau serà l'encarregat d'obrir el festival el proper 28 de gener al Palau de la Música Catalana. 

També tindrà l'oportunitat de pujar a l'escenari del Palau de la Música Catalana Judit Neddermann, qui farà una actuació amb col·laboracions especials. Andrea Motis en canvi apareixerà a la sala Apolo i Manu Guix portarà el nou disc a la sala Barts. També s'han confirmat les actuacions de Las Migas, Miquel, Mazoni, XY, Miquel i Litus, que presentaran els seus últims treballs. Miquel Poveda farà una actuació on recorrerà la seva trajectòria musical al Gran Teatre del Liceu. El Sant Jordi Club es mourà al ritme de Carlos Sadness i Arnau Griso acomiadarà el projecte amb dues actuacions a la sala Razzmatazz.

Al festival tampoc no hi faltaran artistes nacionals com Rosario i Los Secretos, Pedro Guerra, Ismael Serrano, Mikel Erentxun i Coque Malla, entre altres. I en l'àmbit internacional aterraran a Barcelona artistes com James Taylor, Trombone Shorty o Rufus Wainwright.

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Andrea Motis, Judit Nedermann, Ferran Palau, GuitarBCN, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.