Festivals

Pep Gimeno 'Botifarra' i El Pony Pisador entre les primeres confirmacions del Tradicionàrius

La 35a edició del festival tindrà lloc del 14 de gener al 8 d'abril de l'any vinent

| 16/12/2021 a les 10:30h

Pep Gimeno 'Botifarra'
Pep Gimeno 'Botifarra'
Ja s'han presentat les primeres propostes que podran veure's al proper festival Tradicionàrius i s'han posat les primeres entrades a la venda. La 35a edició del Tradicionàrius es farà del 14 de gener al 8 d'abril de l'any vinent. La inauguració serà doble i la protagonitzaran el duo gallec Caamaño & Ameixeiras i el trio català La Gravetat de Coulomb. L'OMAC actuarà al Palau de la Música. I Botifarra, a L'Auditori.

El 21 de gener, Artur Blasco i Arnau Obiols posaran el focus en la música i la cultura popular del Pirineu a través d'un instrument humil i entranyable: el rabequet, mentre que el 4 de febrer El Pony Pisador presentarà la seva aclamada lectura dels sea shanties. La cantant Rosa Zaragoza presentarà el nou treball sobre poetes hebraics catalans de l'Edat Mitjana el 6 de febrer, i el projecte del graller sallentí Roger Andorrà Electrogralla podrà veure's i escoltar-se el 18 de març.

I més enllà de les parets del CAT, ja s'han presentat dues actuacions sonades del festival. El cantaor de Xàtiva Pep Gimeno 'Botifarra' s'acompanyarà del pianista Pau Chafer i la Banda Municipal de Barcelona, dirigida pel seu titular José Rafael Pascual-Vilaplana, a la sala gran de L'Auditori el 26 de febrer. I l'OMAC - Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya farà la seva primera actuació a Barcelona, el 27 de març al Palau de la Música Catalana de Barcelona.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Pep Gimeno Botifarra, Tradicionàrius, El Pony Pisador

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.