Estrenes

El President i l'Alcalde tanquen l''afterhour' amb l'Albert

Coneixem el nou projecte de Càndid Coll i Marçal Calvet, carregat d'humor

N'estrenem en exclusiva el videoclip «L'Albert ens va convidar», que compta amb el cameo de Jair Domínguez

| 17/12/2021 a les 13:00h

El President i l'Alcalde
El President i l'Alcalde
El President i l'Alcalde és el nou projecte de Càndid Coll Marçal Calvet -finalista al certamen Terra i Cultura amb el seu duet amb Clara Poch-. Plegats, fa quatre mesos van engegar una nova proposta musical plena d'humor irreverent, irònic i amb molta sàtira. Avui, presentem en exclusiva el videoclip "L'Albert ens va convidar", realitzat per Àlam Raja, on s'acompanyen del cameo del popular i polèmic humorista Jair Domínguez.


A "L'Albert ens va convidar", El President i l'Alcalde fa gala del seu particular humor carregat de sàtira. Acompanyat d'una base senzilla i festiva, i la trompeta de Marçal Calvet, el duet narra una cançó que assegura que "es basa en fets reals". La història els situa de festa a un afterhour de Barcelona, on es troben, com a guàrdia de seguretat, un tal Albert -"fill de la peixatera"- que els convida a passar al local i a consumir. "Ens va dir que quan feia de polític, era un malparit i un pèl massa crític, que no estava bé, que no era gaire simpàtic, una mala època, molt psicòtic", canta Coll.

Un dia, mentre El President i L'Alcalde feien un cafè, un diumenge al matí, a l'estació de Sant Celoni -explica el duet-, "va aparèixer un conegut que tornava de Barcelona, amb una presència que es notava que no havia dormit: desgastat per la nit. El President i L'Alcalde li van preguntar que d'on venia" i ell els va detallar la història que es narra a la cançó. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Càndid Coll, Jair Domínguez, actualitat, estrenes, El president i l'alcalde, Marçal Calvet

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.