Actualitat

MúsicaKm.0 porta nadales i cançons per a la família

La iniciativa sorgeix d'APECAT i PAF per potenciar el consum de música feta als Països Catalans

La campanya compta amb 17 variades llistes de reproducció a Spotify

| 24/12/2021 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
La campanya MúsicaKm0.cat, impulsada per l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i Productors Associats de Fonogrames (PAF) pretén impulsar el consum de proximitat i fomentar, potenciar i donar suport als artistes dels Països Catalans. Així, aquest any la campanya compta ja amb disset llistes de reproducció a Spotify que engloben una gran quantitat d'estils musicals, com també les darreres novetats, els hits més frescos i el millor de sempre dins la música en català.

ARA QUE VE NADAL...
Idoni per escoltar aquestes dates: 3 hores de clàssics nadalencs -"Fum fum fum", "Quan somrius", "Santa Nit", "Caga Tió" o "A Betlem me'n vull anar"-  amb les noves nadales més actuals com "Cap nen sense joguina", "El Nadal a Hawaii" de Rikus, "Torna a ser Nadal" de Macedònia o "El desembre congelat" de Judit i Meritxell Neddermann.



PER ALS MÉS MENUTS
Entre les llistes creades per la plataforma MúsicaKm.0, no n'hi falta una per a tota la família, que recull les millors cançons per cantar amb els infants de la casa. Una selecció que et porta des de clàssics de Xesco Boix i Falsterbo 3 fins a Macedònia, passant per Dagoll DagomDamàris GelabertXiulaEl Pot PetitThe Penguins, o "¡Suéltalo" de Gisela.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, MúsicaKm0.cat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.