Actualitat

Últims dies per participar en el Concurs de Hip-Hop per la Pau

Si tens entre 12 i 25 anys, pots presentar-te al certamen fins al 31 de gener

El concurs és una iniciativa de l'Institut Català Internacional per la Pau

| 19/01/2022 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
Arxiu
L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha obert una nova convocatòria pel Concurs de Hip-Hop per la Pau. Al certamen hi pot participar qualsevol jove català d'entre 12 i 25 anys amb una cançó de rap original que tracti sobre la pau i la no-violència. La convocatòria de la sisena edició tanca el dilluns 31 de gener, l'endemà del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Aquest concurs compta amb el suport del departament d’Educació, la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.


Per participar en el concurs cal fer un grup de mínim tres persones i presentar una peça pròpia de hip-hop amb un vídeo. El certamen contempla dues modalitats per participants: per un costat, estudiants d'ESO, formació professional o batxillerat; per l'altre, joves d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, culturals, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. 

Els versos poden abordar diferents temàtiques relacionades amb la pau: des de la crítica a la violència o la denúncia de violacions als drets humans, fins a la solidaritat amb persones refugiades o atrapades en conflictes armats, la reivindicació de les diferències, la convivència, i el paper dels joves en la construcció de pau. En les edicions anteriors han guanyat cançons sobre la violència de gènere, l'assetjament escolar, el racisme, la lluita feminista i la solidaritat amb les persones refugiades, entre d'altres.

De tots els videoclips que es presentin al concurs, dos en resultaran premiats. La proposta seleccionada per al primer premi tindrà l'oportunitat d'enregistrar i produir la peça en un estudi professional de gravació, amb assessorament artístic. El segon premi consisteix en un taller de rap, impartit a l'entitat o centre guanyador, per un/a artista de hip-hop de reconegut prestigi. Consulta aquí les bases del concurs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, HipHopPau, actualitat, concursos, hip-hop per la pau

COMENTARIS

Togan

Zoo, 19/01/2022 a les 13:57

Zoo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.