Actualitat

La Companyia Elèctrica Dharma celebra els seus 50 anys al Palau Sant Jordi

La banda santsenca oferirà un concert únic el 22 d'abril amb diversos artistes convidats

El concert al recinte barceloní obrirà la gira commemorativa del 50è aniversari

La formació rebrà el Premi Enderrock 2022 a la Trajectòria per aquest aniversari

Falsterbo i Dharma s'enduran els Premis Enderrock especials de l'any

| 21/02/2022 a les 16:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Arxiu Dharma
El dia 20 de febrer de 1972 la Companyia Elèctrica Dharma pujava per primera vegada dalt d'un escenari al casal Font d'en Fargues del barri barceloní d'Horta. Coincidint amb l'efemèride, aquest diumenge la banda va tornar al mateix espai que els va veure néixer. L'acte va servir per iniciar l'Any Dharma, i per anunciar, així mateix, la nova gira amb què la formació commemora els seus 50 anys d'activitat ininterrompuda. També, precisament amb motiu d'aquest aniversari, la formació serà guardonada amb el Premi Enderrock 2022 a la Trajectòria, que rebrà el dijous 3 de març a l'Auditori de Girona.
 
La gira de concerts per celebrar aquestes cinc dècades com a grup obrirà, segons va desvelar ahir la banda santsenca, amb un concert únic al Palau Sant Jordi el 22 d'abril de 2023. L'actuació comptarà amb diversos artistes convidats que s'anunciaran en els pròxims mesos. Les entrades del concert, que arrencarà a les nou del vespre, ja es poden aconseguir al web del grup.

UNA COMPANYIA HISTÒRICA
El grup va néixer fa 50 anys de la mà dels germans Joan, Esteve i Josep Fortuny i com a hereu d’una formació prèvia, Els Llums, que ja van formar a finals dels seixanta. En aquestes dècades, la banda ha esdevingut una de les propostes més rellevants de la música popular catalana i pionera en la fusió de jazz, rock i música tradicional. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Companyi Èlectrica Dharma, palau sant jordi, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.