ACTUALITAT

La Companyia Elèctrica Dharma torna a Horta, 50 anys després

El grup ofereix avui a les 12h un concert al mateix lloc on es va estrenar fa mig segle, el casal Font d'en Fargues

La banda rebrà el Premi Enderrock a la Trajectòria per mig segle de recorregut

Falsterbo i Dharma s'enduran els Premis Enderrock especials de l'any

| 20/02/2022 a les 10:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Adrià Nebot i Paula Cadavid
El dia 20 de febrer de 1972 la Companyia Elèctrica Dharma pujava per primera vegada dalt d'un escenari al Casal Font d'en Fargues del barri barceloní d'Horta. Coincidint amb l'efemèride, aquest diumenge la banda tornarà al mateix espai que els va veure néixer. El concert inaugura l'Any Dharma, que celebra els 50 anys de recorregut de la banda, que a més, seran reconeguts amb el Premi Enderrock a la Trajectòria 2022.

Així, la Companyia Elèctrica Dharma commemorarà la data amb una jornada de música en directe i converses entre amics per repassar el recorregut del grup. A l'acte, per parelles, intervindran periodistes, músics i productors com Àngel Casas i Rafael Moll; Jordi Sierra i Fabra i Joan Reig; Pep Blay i Gerard Quintana; Mònica Terribas i Guillem Soler.

A més d’aquestes converses, la banda tocarà algunes de les peces més emblemàtiques de la seva carrera musical i anunciarà els actes previstos durant aquest any. "L'ambició de la Dharma sempre ha estat trobar un so propi, arrelat a la terra", afirmen Lluís i Joan Fortuny. Amb la voluntat de reivindicar aquest llegat, l'Any Dharma pretén ser un homenatge a un dels grups més influents de la música als Països Catalans.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Elèctrica Dharma, actualiat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.