Festivals

Marco Mezquida, Irene Reig Trio i el tribut a Chick Corea al Festival de Jazz de Palma

La tercera edició del cicle se celebrarà entre el 4 i el 13 de febrer

| 02/02/2022 a les 19:00h

Marco Mezquida en directe
Marco Mezquida en directe | Txus García

La tercera edició del recuperat Festival Jazz Palma ja és a punt. Malgrat la incertesa i les dificultats que ha causat la pandèmia, la cita jazzística ja s'ha consolidat com una de les propostes culturals de qualitat de la capital mallorquina. Amb un total de deu concerts principals repartits entre el 4 i el 13 de febrer, Palma gaudirà de diferents tastos de jazz tant de l'àmbit local com també estatal i internacional.

El cicle d'enguany serà inaugurat el divendres 4 de febrer a les 20 h per Gianluca Petrella i Pasquale Mirra al teatre municipal Xesc Forteza. L'endemà, a la mateixa hora i ubicació, hi haurà Moisés P. Sánchez Project, i el diumenge, a partir de les 19 h, Maria Toro. La setmana del 7 de febrer arrencarà amb el concert de Joan Barbé Group al teatre municipal Xesc Corteza.

Els seguiran, en els dies següents, el concert d'homenatge al director de cinema Pier Paolo Pasolini i la presentació en viu que Irene Reig i el seu trio faran del seu darrer àlbum, Mira (The Changes, 2021), considerat el segon millor disc de jazz de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2022. Un dels plats forts serà al Palau de Congressos el dijous 10 de febrer a les 20 h, amb el concert tribut a Chick Corea. Tancaran el festival Ariel Brínguez i Iván 'Melon' l'11 de febrer al teatre Xesc Forteza, i Marco Mezquida, que oferirà una actuació en solitari l'endemà, a la mateixa hora i localització.

A més d'aquests concerts, també hi haurà altres activitats i actuacions de petit format, com ara la cercavila en format de swing, la xerrada-concert que ajunta el jazz i la novel·la negra o diversos vermuts jazzístics. Les entrades es poden adquirir al portal web de cultura de Palma.

Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, actualitat, jazz, Irene Reig, Marco Mezquida, 440Clàssica&Jazz, Festival de Jazz de Palma, festivals, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.