actualitat

Enderrock Sona - Especial Escena Valenciana amb Smoking Souls i Neus Ferri

Dijous 10 de febrer presentem el número 328 d'Enderrock, dedicat a l'escena valenciana, amb una entrevista i concert de la banda pegolina

A més, escoltarem en directe el nou treball de l'artista alcoiana, 'Llar'

| 02/02/2022 a les 18:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dijous 10 de febrer, Smoking Souls i Neus Ferri ens acompanyaran en l'Enderrock Sona especial Escena Valenciana per mostrar-nos en directe els respectius treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 328 d'Enderrock, que repassa a estil de monogràfic, l'escena musical valenciana, i que té en portada Smoking Souls i Cactus. Pots venir amb un/a acompanyant, emplenant aquest formulari.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de febrer amb l'alcoiana Neus Ferri, que presentarà el seu primer disc en valencià després del seu pas per La VozLlar (Maldito Records, 2022). Tot seguit, el quartet de Pego Smoking Souls ens parlarà de La Cura (Propaganda pel Fet!, 2022), el seu nou disc que, a més, interpretarà en directe.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, miquel, actualitat, Marina Rossell, Enderrock Sona