Estrenes

Les manies de Xerrich

Estrenem en primícia la primera cançó del duet cambrilenc

| 10/02/2022 a les 11:30h

Xerrich
Xerrich | Cesc Visuals
Pau i Martí Senserrich són dos germans de Cambrils que han decidit unir les seves forces musicals per a iniciar un projecte plegats. Sota el nom de Xerrich, aquest duet de cantautors s'han endinsat de ple per a preparar un EP debut que portarà el nom de Cants i laments (autoeditat, 2022) i que sortirà l'11 de març. Avui, ens avancem i us presentem en primícia "Tenim la mania", el primer avançament d'aquest nou treball.


Al ritme dels arpegis de les guitarres i un suau ritme de bateria, "Tenim la mania" reflexiona al voltant dels costums, els vicis i els hàbits adquirits que qualsevol persona té. Amb la metàfora irònica de tocar amb els peus al Sol, Xerrich convida a reflexionar sobre l'individualisme de la societat actual i a plantejar-se una nova forma d'afrontar la nostra concepció del món més enllà del voltant més immediat de cadascú.

La cançó compta amb un videoclip obra de la productora cambrilenca Sinestèsic, amb una estètica que juga amb el futurisme i la distopia. En aquest audiovisual, es narra la vida d'un robot, que metafòricament representa qualsevol membre de la societat immers en una rutina constant, i incapaç de mirar més enllà del seu voltant. La cançó, com tot el treball, està produït per Pau Romero i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Studio.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actutalitat, estrenes, Xerrich

COMENTARIS

Tendresa musical + poesia màgica = Xerrich

Jesús Gallegos López, 10/02/2022 a les 17:42

No puc parar d'escolar aquest tema en bucle! Ajudeu-me! El trobo simplement brutal, extraordinàriament tendre, magistralment poètic, dolçament màgic...! En vull més, si us plau! No ens tortureu d’aquesta forta tan cruel, fent-nos esperar per poder gaudir de la vostra música! Això no és humà! Sou d’una altra galàxia! Oi que sí? D’on veniu “Xerrich”? I, sobretot, cap a on ens portareu…?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.