Actualitat

El cosmos de Pau Riba arriba a TV3

La cadena pública emetrà avui una nit especial dedicada al cantautor palmesà

Pau Riba: «Em considero un narrador, m’interessa explicar històries»

| 15/02/2022 a les 11:30h

Pau Riba amb Laura Rosel
Pau Riba amb Laura Rosel
TV3 dedicarà aquesta nit una programació especial dedicada a Pau Riba. A partir de les 22:05 h, s'hi podrà veure Pau Riba, l'home còsmic, en què la periodista Laura Rosel entrevista extensament el polifacètic músic. A més, el testimoni d'una pila d'amics i companys, com ara Jaume Sisa Albert Pla, Roger Mas, Alaska, Marina Rossell, Luz Casal, Quico Pi de la Serra, Quimi Portet, Lluís Llach o Joan Manuel Serrat, formaran un calidoscopi de veus que aprofundiran en la música, la filosofia i la vida de l'artista iconoclasta. 

Més enllà d'aquesta extensa llista de testimonis de luxe, en aquesta nit temàtica també es podran sentir algunes cançons de Riba revisitades. El seu fill Caïm Riba versionarà l'arxiconeguda "Noia de porcelana" i Maria del Mar Bonet hi recuperarà la versió del tema "Es fa llarg esperar", que ella mateixa va arranjar fa més de 40 anys. Altres artistes que s'han emmirallat en el cantautor, com La Ludwig Band o The Sey Sisters, també versionaran alguns dels clàssics de Riba. Un cop conclogui l'emissió del programa, a partir de les 23:20h, s'iniciarà al canal 33 l'emissió del concert de Jizàs de Netzerit, enregistrat a Tiana el dia de Sant Esteve del 2021, en què Pau Riba va presentar la seva versió particular dels "Pastorets" amb la companyia De Mortimers.

RIBA EN DIRECTE
Paral·lelament, també s'ha anunciat recentment que Pau Riba i l'Orquestra Fireluche actuaran el proper 9 d'abril al festival Strenes. En aquesta actuació a l'Auditori de Girona, artista i orquestra presentaran plegats Segona florada (U98 Music, 2022), la continuació del seu darrer disc, Ataràxia (U98 Music, 2019). Tot i això, tampoc no hi faltarà la interpretació del repertori més icònic del cançoner del músic balear, amb nombrosos discos destacats, com ara el doble àlbum de Dioptria (Concèntric, 1969 i 1970).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, pau riba, tv3, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.