PREMIS ENDERROCK

Com podré seguir en directe el lliurament dels Premis Enderrock?

La 24a edició de la gala serà transmesa en directe amb 
una coproducció de TVC, La Xarxa de Comunicació Local i iCat

Per primer cop es podrà seguir en 'streaming' a la plataforma de continguts XALA i les webs de la CCMA i Enderrock

Les emissores RAC1, Catalunya Ràdio, iCat i Els 40 
realitzaran cobertures especials a l'Auditori de Girona

TV3 emetrà un programa especial amb totes 
les actuacions la nit de diumenge, després dels Premis Gaudí

Més d’un centenar de periodistes acreditats d'arreu dels Països Catalans cobriran l’acte per als seus mitjans

Una vintena d'artistes estrenaran cançons a la gala dels Premis Enderrock 2022

| 02/03/2022 a les 10:00h

Premis Enderrock
Premis Enderrock
L’Auditori de Girona acollirà aquest dijous 3 de març, a partir de les 21 h, la gala anual dels PREMIS ENDERROCK 2022 – XXIV PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA. La cerimònia es podrà seguir en directe pel Canal 33 de Televisió de Catalunya, les emissores de ràdio i televisió de La Xarxa de Comunicació Local i el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, iCat. La retransmissió serà comentada en directe pels periodistes Josep Martín (iCat) i Lali Giner (La Xarxa).

Per primera vegada, l’esdeveniment es podrà seguir de forma conjunta en streaming a la nova plataforma de continguts XALA i a les webs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3 i Catalunya Ràdio) i al portal web Enderrock.cat. Els dos grans operadors televisius públics catalans emetran la gala per antena de les 22.35 h a les 24 h, i de manera íntegra en format audiovisual amb la voluntat d'arribar al màxim d’audiència possible.

La cobertura dels mitjans públics es completarà amb l'emissió per TV3 i per La Xarxa de Comunicació Local d'un programa especial amb les onze actuacions musicals que s'estrenaran a la Nit dels Enderrock. TV3 ha previst aquesta emissió per al diumenge 6 just després de la transmissió de la gala dels Premis Gaudí de Cinema, mentre que La Xarxa emetrà aquest contingut en el marc d'una graella temàtica. A més, TV Girona emetrà una programació especial des de les 21 h fins a la mitjanit, que inclourà la retransmissió completa de la gala.
 

Premis Enderrock Foto: Xavier Mercadé

 

PROGRAMES ESPECIALS DES DE L'AUDITORI DE GIRONA

La gala dels Premis de la Música Catalana rebrà enguany la cobertura de més d'un centenar de periodistes acreditats de mitjans de comunicació d'arreu dels Països Catalans. L’esdeveniment comptarà amb la realització de programes especials i connexions en directe a càrrec dels principals mitjans radiofònics i televisius del país. 

El programa Islàndia (de 19 a 20.30 h) de RAC1, dirigit pel periodista Albert Om, i l'espai informatiu musical Independents (de 18 a 19 h) d'iCat, realitzat pel periodista Josep Martín, traslladaran per un dia els seus estudis a l’Auditori de Girona per oferir programes especials de seguiment de la gala amb entrevistes i actuacions d'alguns dels protagonistes de la vetllada. 

El locutor i DJ Uri Mora d'Els 40 inaugurarà la gala dels PREMIS ENDERROCK amb una sessió de música catalana de benvinguda a l'Auditori de Girona des de l'obertura de portes, a les 19 h, i tancarà la Nit Enderrock al Palau de Fires de Girona punxant fins a les 3 de matinada. 

A més, entre moltes altres interaccions amb mitjans, també s'han confirmat connexions especials en directe amb el Telenotícies Vespre de TV3, el programa La Tarda de Catalunya Ràdio –amb diverses intervencions des de Girona d'Egdar Fornós– i l’espai Connecticat de La Xarxa –amb entrevistes de la mà de Jèssica del Moral–.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock 2022, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.