ACTUALITAT

Enderrock Sona de març amb Els Catarres i Pepet i Marieta

Dijous 7 de març presentem el número 329 d'Enderrock amb una entrevista al grup que en protagonitza la portada, Els Catarres

A més, escoltarem en directe el nou treball de Pepet i Marieta, 'Vola!'

| 07/03/2022 a les 10:30h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dijous 10 de març, Els Catarres i Pepet i Marieta ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de març per presentar-nos els respectius treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 329 d'Enderrock, que compta amb Els Catarres en portada. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona de març amb Pepet i Marieta, que presentarà en acústic el seu vuitè disc Vola! (autoeditat, 2022). Tot seguit, el trio d'Aiguafreda i Centelles ens parlarà de Diamants (Halley Records, 2022), el nou treball d'Els Catarres.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, pepet i marieta, Actualitat, enderrock sona, EnderrockSona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.