festivals

Stay Homas, Els Catarres i Clara Peya, entre les runes i les costes d'Empúries

Tots tres projectes formen part de la programació del festival Portalblau

Aquest estiu el cicle celebra la quinzena edició

| 06/04/2022 a les 15:00h

Concert al Fòrum Romà (Portalblau)
Concert al Fòrum Romà (Portalblau) | Arxiu
Música i art a la Mediterrània. Aquest és el lema d’un festival que en la quinzena edició omplirà l'estiu de concerts, així com de circ, teatre, dansa i activitats literàries, a diversos espais emblemàtics de l’Escala, del recolliment de l’Alfolí de la Sal al caliu de la Mar d’en Manassa i l’espectacularitat de les ruïnes del Fòrum Romà d’Empúries. El cartell d'enguany del Portalblau, que s'ha presentat avui, inclou noms com Clara PeyaStay HomasEls Catarres, o Beth i Laura Andrés.

Els concerts del festival es concentraran al mes d'agost, amb propostes internacionals -com el grup escocès Texas (11/08) o el violinista libanès Ara Malikian (15/08)- i artistes catalans celebrats, a més de músics emergents -com Habla de Mí en Presente (23/07)-. La primera quinzena d'agost començarà amb el concert de la pianista palafrugellenca Clara Peya (04/08); la presentació del duet de Beth i Laura Andrés amb Natural Women (U98 Music, 2022) (05/08); o el concert de Ramon Mirabet, que hi portarà el seu Shining Light (autoeditat, 2022) (06/08). A més, també hi actuarà Gio Symphonia amb Marc Timón, repassant clàssics impertèrrits del cinema; els arxiconeguts trios de Barcelona i Aiguafreda Stay Homas (12/08) i Els Catarres (13/08); i la proposta per a públic familiar d'El Pot Petit.

L'edició primaveral
Malgrat que el gruix de la programació del Portalblau està centrada a l'estiu, els primers concerts ja han començat. Així, des del passat mes de març, amb el concert d'Agnès Algueró, i fins al juny, mensualment s'anirà fent una actuació musical a L'Alfolí de la Sal que marca el compte enrere per a l'inici del festival. El 30 d'abril hi serà el Sextet Gerió recuperant els Tangos de Piazzola; el 14 de maig, Anna Andreu, que hi presentarà La mida (Hidden Track Records, 2022); i el 18 de juny Pol Batlle amb Rita Payés amb el debut en solitari del barceloní, Salt mortal (autoeditat, 2022). 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, actualitat, Stay Homas, Els Catarres, Clara Peya, Portalblau, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.