actualitat

La Troupe munta un Festivalisme amb Verkami

La banda de mestissatge prepara un festival a Sant Celoni per donar el tret de sortida a la gira del disc 'Festisme'

La Troupe: «La cultura popular és un dels pals de paller d'allò que som»

| 19/03/2022 a les 14:30h

La Troupe
La Troupe
La Troupe és un col·lectiu de músics vallesans, maresmencs, barcelonins i balears nascut el 2020 poc després del confinament. El passat setembre de 2021 va estrenar Festisme (LT Records, 2021), el primer disc del grup amb 10 cançons originals amb la sonoritat característica del mestissatge dels anys noranta.

L'any passat, la banda va ser finalista a la 14a edició del Concurs Sons de la Mediterrània i com a part del premi per haver arribat a la final van llençar una campanya a la plataforma de micromecenatge Verkami. Amb ella, busquen finançament per crear el Festivalisme, una nit de concerts a Sant Celoni.

El Festivalisme està previst pel 23 d'abril i comptarà amb espectacles com l'animació infantil de Jaume Barri, la dansa amb tast de vins de les Dans InVitro o el concert dels irlandesos Barceló Brothers. La jornada la tancarà una nit de música en directe amb Quantum Manoletes, La Troupe i un darrer grup encara per descobrir. Aquesta vetllada servirà com a tret de sortida de la gira de presentació del disc de La Troupe -i que portarà per nom, també, Festivalisme-. 


El festival s'ha fet amb la col·laboració i l'ajuda de La Tribut Produccions i El Sostingut, els mànagers de la banda, i l'Ajuntament de Sant Celoni. Els mecenes que col·laborin amb el projecte rebran com a recompensa, amb relació a la quantitat aportada, des del disc amb una entrada pel festival fins a bosses de roba i samarretes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Troupe, verkami, Concurs Sons, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.